Business Controller på koncernnivå till Green Landscaping, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du intresserad av att arbeta som Business Controller i ett företag som arbetar för att göra staden vackrare och tryggare? Vår målsättning är att skapa en utemiljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara.
Vi söker nu en Business Controller på koncernnivå till en nyinrättad tjänst i ett tillväxtföretag. Du är en framåtriktad person som vill vara med och forma och utvecklas i en ny roll med ansvar för analys och rapportering på koncernnivå. Du kommer som Business Controller att rapportera och till vår CFO och din arbetsplats är centralt belägen mitt i Stockholms city.  Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Arbetsuppgifter som Business Controller

 • Ansvar för analys och uppföljning av verksamheten med t.ex. avvikelserapportering, uppföljning av lönsamhetsförbättrande åtgärder
 • Kontakt och samarbete med VD på dotterbolagen samt Controllers ute i verksamheten
 • Fördjupad analys av resultat- och nyckeltalsutfall
 • Utveckla och förbättra rapportering samt processer och rutiner inom Business Control
 • Delta i att ta fram texter till intern- och extern rapportering
 • Kassaflödesanalyser
 • Budget och prognos
 • Samordna investeringsbehov
 • Delta i projekt samt arbeta med ad hoc-uppgifter

Bakgrund och erfarenhet
Du har en civilekonomexamen eller liknande med ca. 10 års erfarenhet av arbete som Business Controller, gärna på ett börsbolag. Du har en bra grund i redovisning och du är intresserad av verksamhetsstyrning med en vilja att utveckla rollen och vi ser gärna att du har en tidigare bakgrund från revision. Du är en van systemanvändare och du är en mycket kunnig användare av Powerpoint och Excel samt har en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Business Controller på Green Landscaping har du ett helhets- och kvalitetstänk, ett starkt driv och en vilja att utvecklas. Du har naturlig pondus, du kan ta plats och att uttrycka dina åsikter faller sig naturligt för dig. Du arbetar strukturerat och noggrant och fokuserar på att lösa problem snabbt och effektivt med en enastående analysförmåga.

Placeringsort: Stockholm

Green Landscaping erbjuder
Våra värderingar och arbetssätt är: Ständiga förbättringar, hållbarhet, kompetensutveckling och uppföljning. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Om Green Landscaping
Green Landscaping Group erbjuder genom nio dotterbolag marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra staden vackrare och tryggare. Målsättningen är en miljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara. Verksamheten är uppdelad i tre rörelsesegment: Grönyteskötsel & Landscaping, Sports Landscaping och Träd- och skogsvård. Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid. Antalet anställda är cirka 1 200 och omsättningen drygt 2 000 miljoner kronor.

Vår historia Green Landscaping Group är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Green Landscaping bildades år 2009 genom sammanslagning av fyra aktörer inom skötsel av utemiljöer och har sedan dess vuxit såväl organiskt som genom förvärv.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Green Landscaping med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76 och Pernilla Larsson på 070-791 21 07. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 15 april 2019.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.