Business Controller till DeLaval International

Stockholm Heltid

Är du Business Controller och vill arbeta i en stor internationell koncern med rötter i Sverige? DeLaval söker nu en Business Controller för att stödja koncernfunktionerna på DeLavals huvudkontor. I denna roll ingår du i ledningsgruppen och är affärspartner till koncernfunktionens ledning där du bidrar och stöttar i viktiga operativa och strategiska beslut med analyser av högsta kvalitet. Denna roll rapporterar till Vice President Group Accounting & Business Control.

Arbetsuppgifter:

 • Vara en affärspartner till koncernfunktionens ledning och delta i business reviews
 • Tolka och kommunicera finansiella data och slutsatser
 • Ansvara för budget- och prognos-processerna för de områden du arbetar med
 • Utveckla, förbättra och automatisera processer och rutiner
 • Stötta projekt ur ekonomisk synvinkel
 • Tillsammans med övriga controller-teamet ansvara för att rapporteringen håller god kvalité
 • Ta fram och analysera såväl investeringar som business case

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har minst 3-5 års yrkeserfarenhet erfarenhet inom finans varav minst två år som Business Controller och du har universitetsexamen inom ekonomi. Du är en avancerad användare av Excel och kan hantera stora datamängder. Erfarenhet av SAP ERP & SAP Business Warehouse och andra BI-verktyg är meriterande. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du behärskar språket väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Du har ett kommersiellt tankesätt och en strategisk höjd. Även din starka analytiska förmåga bidrar i ditt arbete med koncernfunktionens ledning. Du har ett positivt angreppssätt som bidrar med energi till organisationen. Med din goda kommunikativa förmåga kan du översätta finansiell information till handlingsbara data och bra beslutsmaterial. Du har en utvecklad förmåga att prioritera och du har ett öga för förbättringar.

DeLaval International AB erbjuder:
En möjlighet för dig att arbeta i ett team som sätter samarbete och laganda högt och som stimuleras av att arbeta i en global organisation där djurens välbefinnande och toppmodern teknik går hand i hand. I denna spännande roll med många kontaktytor får du möjlighet att bli en del i en professionell organisation med kunden i fokus.

Placeringsort: DeLavals huvudkontor i Tumba, Stockholm

Om DeLaval International AB:
DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning och lösningar för mjölkproducenter. Med 4500 anställda globalt är vi verksamma på mer än 100 marknader och tillhandahåller världsomspännande lösningar utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör och expanderar till nya segment samtidigt som vår vision om hållbar livsmedelsproduktion alltid rankas först. DeLaval är ett företag i Tetra Laval Group. Läs mer på www.delavalcorporate.com och www.delaval.com

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar DeLaval International med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070 712 98 08. Intervjuer och urval kommer ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst