Business Controller till IRRAS, Stockholm

Stockholm Heltid

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?  Trivs du i en dynamisk miljö och i ett bolag som gör skillnad?  Det innovationsdrivna medtech-bolaget IRRAS behöver nu stärka upp ekonomifunktionen och söker en engagerad Business Controller till sitt huvudkontor i Stockholm. Du blir en viktig del av en global organisation där du har ett nära samarbete med kollegor på övriga kontor runt om i världen. IRRAS är ett snabbväxande globalt bolag som präglas av en entreprenöriell företagskultur och kollegor med stort driv och engagemang.

IRRAS är en växande organisation i Sverige där förändring och omväxling blir en del av vardagen. För dig som är kreativ, nyfiken och proaktiv finns goda möjligheter till utveckling. I rollen som Business Controller ingår du i en tight ekonomifunktion och rapporterar till CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business controller:

Som Business controller på IRRAS har du en verksamhetsinriktad bred roll som innefattar att vara ett affärsstöd inom ekonomi och till övriga organisationen.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

 • Månadsrapportering, analys och uppföljning
 • Nyckeltal
 • Budget- och prognosarbete
 • Analysera lönsamhet kopplat till kunder, produkter och regioner
 • Ta fram likviditetsprognoser
 • Internkontroll och uppföljning av ekonomiska utfall
 • Agera stöd och support mot verksamheten i finansiella uppföljningar 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som controller. Du har ett intresse för siffror och dyker gärna ner i detaljer. Har du tidigare arbetat med något Bi-verktyg är det en fördel. Du är van att hantera stora dataflöden och din analytiska förmåga har satts på prov. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i rollen som Business Controller på IRRAS trivs du i en föränderlig miljö där du får ta egna initiativ, arbeta självständigt och har förmågan att ta ansvar. Du förstår vikten av att leverera i tid, är prestigelös och att hjälper till där det behövs. Du är effektiv i din kommunikation, analytiskt lagd och driven.

 Om IRRAS
IRRAS AB (Nasdaq First North Premier: IRRAS) är ett globalt vårdteknologiföretag fokuserat på leverans av innovativa medicinska teknologier till våra kunder och deras patienter. IRRAS designar, utvecklar och kommersialiserar produkter som förbättrar utfallet för patienter och minskar den totala vårdkostnaden genom att adressera komplikationer associerade med nuvarande behandlingsmetoder inom neurointensivvård. IRRAS marknadsför och säljer sina produkter globalt till sjukhus, via sin egen säljorganisation i USA och på utvalda marknader i Europa samt via ett nätverk av distributörer på andra marknader. Med sin unika produktportfölj och ett starkt patentskydd har IRRAS goda förutsättningar att etablera sig som ledande aktör på sjukvårdsmarknaden. IRRAS har huvudkontor i Stockholm, Sverige, och har även kontor i München, Tyskland samt i San Diego, USA. IRRAS aktier är noterade på Nasdaq First North Premier. www.irras.com

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Tina Rehnman 070 – 166 08 32.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera