Business Controller till Pacudo

Göteborg Heltid

Pacudo är en kundnära och rikstäckande leverantör av förpackningslösningar till bland andra tillverkningsindustrin, transportsektorn och e-handelsföretag. Vi erbjuder ett komplett sortiment av well- och träemballage, inslagningsprodukter och förpackningsmaskiner. Med spetskompetens och ett stort personligt engagemang hjälper vi därmed våra kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. Tillsammans med våra systerbolag har vi marknadens bästa erbjudande när det kommer till helhetslösningar inom förpackningar och förbrukningsmaterial.

Motiveras du av en affärsnära roll i en miljö präglad av samarbete och lösningsfokus där du uppmuntras att ta egna beslut och att våga pröva nya angreppssätt?  Då skall du söka rollen som Business Controller på Pacudo.

Pacudo söker nu en driven Business Controller som vill vara med och utveckla och stödja affärsverksamheten inom bolaget. Som Business Controller hos oss kommer du arbeta nära affären och du ser det som en självklarhet att vara med och driva verksamheten framåt.

Du kommer bli del av en organisation med många duktiga människor som hela tiden arbetar för att lösa våra kunders behov. Vi är tillsammans med våra systerbolag ute på en spännande förändringsresa där vi bygger Sveriges ledande emballage- och förpackningsgrossist. Tempot är högt, och vi arbetar prestigelöst för att uppnå våra mål och skapa lönsamhet.

Rollen ingår i ekonomifunktionen och rapporterar till Pacudos Ekonomichef. Placeringsort Mölndal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen arbetar både brett med de finansiella processerna, samtidigt som man arbetar på djupet med analys av verksamhetens olika delar. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Intäkts- och lönsamhetsanalys i affärsflöden
  • Bidra med analyser och säkerställa kvalitet i månadsbokslut
  • Löpande stödja verksamheten med analyser och ekonomiska insikter
  • Arbeta med årliga budgetprocesser och prognoser

Vem är det vi söker?

Vi tror att du har arbetat ett par år med business controlling och vi ser gärna att du har erfarenhet av grossistverksamhet. För att lyckas i rollen måste du ha ett strukturerat arbetssätt och vara duktig på att hantera stora mängder information. Det är viktigt att du har ett proaktivt synsätt och ett starkt driv. Det förväntas att du har förmågan att självständigt göra analyser, identifiera förbättringspotential och ge förslag på åtgärder. Sist men inte minst är du en lagspelare, prestigelös och med ett starkt affärsmannaskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom företagsekonomi, och som har mycket goda kunskaper i Excel. Du har stor analytisk förmåga och är intresserad av att förstå processer och helhet i affärssystem. Dessutom kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av våra huvudsakliga verktyg SAP och Business Warehouse.

Pacudo ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade och hållbara försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,0 miljard EUR under 2020 och 1 600 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 17 europeiska länder. www.optigroup.com 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pacudo med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Meritmind Anna Feldt 0701–660830.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst