Ambitiös och engagerad Business Controller till Samhall, Stockholm

Stockholm Heltid

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag i rollen som Business Controller på huvudkontoret i Stockholm!
I rollen som Business Controller kommer du att aktivt delta i arbetet med resultatrapportering och finansiell uppföljning, budget, analys och prognosarbete. Din närmaste chef är vår Chefscontroller och din arbetsplats är i nya fräscha lokaler mitt i Stockholm City.

Arbetsuppgifter som Business Controller

 • Finansiella analyser av bolagets affärsverksamhet, ekonomiska utfall och lönsamhet
 • Verksamhetsuppföljning, ta fram nyckeltal och identifiera förbättringsområden
 • Budget- och prognosarbete
 • Kvartalsvisa rapporter och analyser till ledning och styrelse
 • Utveckla och förbättra processer, rutiner och verktyg
 • Täta kontakter och kommunikation med verksamheten
 • Ad hoc-analyser

Bakgrund och erfarenhet
Du har en civilekonomexamen eller liknande med några års erfarenhet av arbete med finansiell analys, planering och uppföljning samt en god grund i redovisning. Lämplig bakgrund kan vara erfarenhet från revision eller tidigare arbete på ett tjänsteproducerande företag t ex ett serviceföretag. Vi ser även att du har erfarenhet av att bearbeta data samt att du är en mycket kunnig användare av Powerpoint och Excel. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Business Controller har du ett mycket starkt driv och engagemang samt en enastående analysförmåga. Du arbetar strukturerat och noggrant och fokuserar på att lösa problem snabbt och effektivt. Att ta plats och uttrycka dina åsikter faller sig naturligt för dig. Du kommunicerar obehindrat med olika delar i organisationen och har lätt för att förklara ekonomiska termer för icke-ekonomer.

Placeringsort: Stockholm

Samhall erbjuder

 • Samhall erbjuder dig ett spännande uppdrag där du ges möjlighet att vara i händelsernas centrum i ett stort bolag och kommer därför lära dig otroligt mycket. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom Samhall.
 • När du väljer att jobba hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta samt ett Sverige där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Om Samhall
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Läs gärna mer på www.samhall.se

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Samhall med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.