Chef till Martin & Serveras Ekonomicenter, Norrköping

Norrköping Heltid

Meritmind har fått förtroendet av Martin & Servera att rekrytera en ny duktig chef till deras ekonomicenter i Norrköping.

Är du en coachande ledare som känner det är dags för en spännande nästa utmaning? Drivs du av att få vara delaktig och vill vara en viktig del i ekonomicentrets fortsatt positiva resa? Då kan du vara den vi söker!

Ekonomicentret är en del av bolagets Shared Service Center (SSC) i Norrköping, där det i dag arbetar cirka 20 duktiga ekonomer som tillsammans hanterar 14 utav koncernens 18 bolag. SSC väl profilerat inom koncernen och anses vara en mycket attraktiv samarbetspart. I denna roll får du möjligheten att vara med och utveckla verksamheten och medarbetare i en koncern som befinner sig under stark positiv utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du har ett övergripande ansvar för ekonomicentrets drift, leverans och utveckling. Till din hjälp har du två duktiga teamchefer som du även har personalansvar för. Du kommer rapportera till Chef för Shared Service Center.

  • Ansvarig för ekonomifunktionen på SSC
  • Ingå i ledningsgrupp för SSC
  • Stödja verksamheten och utveckla administrativa processer
  • Ansvarig för SLA och KPI: er
  • Kostnadsställeansvarig
  • Budget och attestansvar för ekonomicentret
  • Kontakter med interna bolag, leverantörer, revisorer, myndigheter etc

I takt med att verksamheten inom SSC växer med utökat tjänsteutbud och antal samarbetspartner kommer rollen förändras och utvecklas över tid.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna mot redovisning. Du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, känner dig trygg med de ekonomiska flödena och har god förståelse och erfarenhet för utveckling av processer/systemstöd. Du som söker denna tjänst trivs i en ansvarsfull roll och har tidigare erfarenhet av att leda personal. Du beskrivs som en naturlig ledare som älskar att coacha och utveckla din personal. Vidare behärskar du svenska och engelska väl både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Då rollen har en central funktion med många olika kontaktytor är du tydlig i din kommunikation och du besitter hög social kompetens. Du är nyfiken och tycker om att leta efter ständiga förbättringar för att uppnå effektivitet. Ditt arbetssätt är strukturerat och engagerat, och du är alltid mån om att leverera god kvalité. Din ledarstil uppskattas av många och beskrivs som coachande.

Placeringsort
Norrköping

Vad kan Martin & Servera erbjuda dig?
Anställda som trivs, utvecklas, känner sig trygga och mår bra utgör grunden för Martin & Serveras framgångar. Engagerad, modig och kompetent är de tre ledord som utgör vår värdegrund. Martin & Serveras värderingar ger stöd och vägledning i hur medarbetarna ska agera i det dagliga arbetet. Gemensamma värderingar gör det enklare att arbeta tillsammans, oavsett vilka arbetsuppgifter man har eller var i Sverige man jobbar. Tillsammans verkar vi för trivsel, ett bra arbetsklimat samt en god psykisk och säker arbetsmiljö. Du blir en del av vår fortsatta framgångsresa hos en arbetsgivare som värnar om medarbetaren.

Om företaget
Martin&Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-koncernen levererar dagligen livsmedel, drycker och utrustning till tusentals kunder runt om i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Årsta utanför Stockholm och lagren är strategiskt placerade i Halmstad, Norrköping, Enköping och Umeå. Totalt har Martin & Servera 13 säljkontor, från Malmö i söder till Luleå i norr. Ambition är att bidra till din framgång. Som kund hos Martin&Servera får du en affärspartner med stor kunskap och ett genuint engagemang för utvecklingen av den svenska måltidsbranschen.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga, på 070-201 03 55 alt anna.haga@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 mars 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera