Controller sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland

Östergötland Heltid

Vi söker dig som är controller och nyfiken på att se nya spännande branscher och företag genom rollen som konsult inom controlling hos oss.

Som anställd controllerkonsult kan vi erbjuda en trygg anställning samtidigt som du ges möjlighet till variation och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Exempel på ansvarsområden som controller

  • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal
  • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av rollen som controller. Du har arbetat med budget, prognos, resultatuppföljning, analys och rapportering. Dessutom har du även erfarenhet från olika affärssystem och har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer.  Som person är du flexibel, lösningsorienterad  och engagerad.  Din analytiska förmåga och ditt intresse för controlling innebär att du håller dig uppdaterad och kan utnyttja dina kunskaper till effektiv problemlösning. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Förutom spännande uppdrag erbjuder Meritmind:
Som konsult hos oss har du givetvis en trygg anställning med fast lön och förmånspaket genom Benify. Vi är måna om din kompetensutveckling och erbjuder därför tillgång till MeritGo, vår stora digitala utbildningsplattform, som komplement till annan form av kompetensutveckling. Vi bjuder in till en miljö där vi alla är en del av Meritmind – oavsett om du som konsult har ditt dagliga arbete på plats hos kund. Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placering: Östergötlands län

Om Meritmind AB
 I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf.  Antalet anställda uppgår till cirka 350 personer och vi omsätter en halv miljard. Meritmind har fått många utmärkelser genom åren, bl.a; Tillväxtföretag (Ahrens/Affärsvärlden), Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans affärer) och National Champion (European Business Awards).

Meritmindkoncernens består förutom av Meritmind AB av systerbolagen Brightby och Meritmind GmbH. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Emelie Palmqvist på emelie.palmqvist@meritmind.se alt 070-166 08 20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 1 december. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera