Controller söks till Nolato MediTech i Hörby

Hörby Heltid

Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa? Då har vi en intressant tjänst att erbjuda. Nolato befinner sig i ett expansivt läge och behöver förstärka sin organisation med en controller med inriktning på produktions- och projektcontrolling.

Som controller får du en betydelsefull roll i framtagningen av ekonomiska beslutsunderlag och i det löpande redovisningsarbetet. Du rapporterar till ekonomichefen men kommer också ha ett tätt samarbete med controllern för affärsområdet Medical Solutions. Du kommer i rollen arbeta med våra två produktionssiter i Hörby och Lomma med produktionsuppföljning och projektuppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Produktionscontrolling, analys och uppföljning samt utveckling av standardkalkylmodeller
 • Projektcontrolling, uppföljning, forecasting och stöd åt projektledare
 • Bokslut, budget- och forecastprocesser
 • Lagervärdering
 • Utveckling och arbete med IT-system (bl a IFS, Qlikview)
 • Ad-hoc analyser och stöd åt funktionsansvariga i ekonomiska frågeställningar
 • Utveckling av rutiner och arbetsprocesser

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 3-5 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av produktionscontrolling är ett krav och har du också erfarenhet av projektcontrolling är det en fördel. Du har ett stort intresse för IT-systemstöd och gärna erfarenhet av IFS och Qlikview eller liknande affärs- eller BI-system. Du har en god förståelse för redovisning och mycket goda kunskaper i Excel. Du får också gärna ha erfarenhet av systemimplementering och utveckling av administrativa rutiner.

Personliga egenskaper
Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. För att lyckas i tjänsten är du en serviceinriktad, kommunikativ person som har lätt för att samarbeta och skapa kontakter och förtroende genom hela organisationen. Du har hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Att arbeta självständigt, organisera, strukturera och planera samt hålla deadlines är naturligt för dig.

Vad erbjuder företaget dig?
Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN i ett väldigt engagerat bolag som vann Svenska LEAN priset 2015 och som nu är redo att ta nästa steg i utvecklingen.

Placeringsort: Hörby, med regelbunden närvaro på siten i Lomma

Om företaget
Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nolato MediTech med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 070-764 81 04. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Du kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.