Controller till Nolato MediTech i Hörby

Hörby Heltid

Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa? Då har vi en intressant tjänst att erbjuda. Nolato befinner sig i ett expansivt läge och behöver förstärka sin organisation med en controller med inriktning på produktions- och affärscontrolling.

Arbetsbeskrivning
Som controller får du en betydelsefull roll i framtagningen av ekonomiska beslutsunderlag och i det löpande redovisningsarbetet. Du rapporterar till ekonomichefen men kommer också ha ett tätt samarbete med controllern för affärsområdet Medical Solutions. Du kommer i rollen arbeta med våra två produktionssiter i Hörby och Lomma med produktionsuppföljning. Du kommer även arbeta med utveckling av vårt affärssystem och vårt BI-system. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:

  • Produktionscontrolling, analys och uppföljning samt utveckling av standardkalkylmodeller
  • Lagervärdering
  • Bokslut, budget- och forecastprocesser
  • Utveckling och arbete med IT-system (bl a IFS, Qlikview)
  • Ad-hoc analyser och stöd åt funktionsansvariga i ekonomiska frågeställningar
  • Utveckling av rutiner och arbetsprocesser
  • Offertberedning

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 3-5 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har också ett stort intresse för IT-systemstöd och gärna erfarenhet av IFS och Qlikview eller liknande affärs- eller BI-system. Du har en gedigen förståelse för redovisning och mycket goda kunskaper i Excel. Du får också gärna ha erfarenhet av systemimplementering och utveckling av administrativa rutiner.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. För att lyckas i tjänsten är du en serviceinriktad, kommunikativ person som har lätt för att samarbeta och skapa kontakter och förtroende genom hela organisationen. Du har hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Att arbeta självständigt, organisera, strukturera och planera samt hålla deadlines är naturligt för dig.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN och möjlighet att utveckla våra processer och stymedel.

Placeringsort: Hörby

 

Om Nolato MediTech
Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nolato MediTech med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Anna Alenryd på 070 764 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller Viktoria Asp på 073 748 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.