Controller till Oscar Properties, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du intresserad av att arbeta med uppföljning av Sveriges mest spännande bostadsprojekt? Oscar Properties söker nu en driven Controller till sitt kontor i centrala Stockholm. Här får du möjlighet att påverka och samverka brett i en miljö som präglas av en entreprenöriell stämning, högt tempo, fokus på ständig förbättring och framförallt ökad kundnöjdhet.

Som Controller kommer du arbeta affärsnära med många kontakter ute i organisationen och ansvara för analys och uppföljning av både koncernens- och projektens resultat. Du ingår i Controllingteamet på tre medarbetare och tillsammans arbetar ni med att identifiera risker och möjligheter, analysera avvikelser mot prognos och ta fram beslutsunderlag till projektledare och koncernledning. Arbetsplatsen är centralt belägen vid Humlegården i Stockholm i moderna ljusa lokaler.

Arbetsuppgifter som Controller

  • Löpande sammanställning, uppföljning och analys av koncernen, avdelningar, projekt
  • Driva och följa upp budget- och prognosprocesserna för koncernen, avdelningar, projekt och legala enheter
  • Vara bollplank, stöd och rådgivare till projektledaren för hantering av moms, övriga skatter och finansiella kostnader i projekt
  • Kravställare gentemot projektledaren avseende projektkalkyler
  • Utveckla och förbättra befintliga rutiner och processer kopplade till projektuppföljning
  • Bidra till ökad förståelse för projektuppföljning i koncernens övriga avdelningar

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har 5-10 års erfarenhet från en liknande roll. Du har arbetat med redovisning och eventuellt med controlling men vill nu arbeta än mer affärsnära och har en vilja att skapa effektiva rutiner och driva processförbättringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen och därmed van att arbeta med projektuppföljning och successiv vinstavräkning.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och du har en god analytisk förmåga. Du är prestigelös, driven och van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har lätt att kommunicera och trivs med att ha kontakt med många delar av organisationen.

Placeringsort: Stockholm

Om Oscar Properties
Sedan starten 2004 har Oscar Properties utmanat och förändrat bostadsmarknaden. Vår drivkraft är att med estetiska värden i fokus skapa tidlösa, designade och unika bostäder. Därför samarbetar vi med världens främsta arkitekter och har byggt upp ett eget designteam som håller högsta internationella klass. I varje område vi bygger ska våra bostäder vara de bästa på marknaden. Vi vill bygga bostäder som är bättre. Bättre än våra konkurrenter och bättre än vad våra kunder förväntar sig. Våra hus har en egen identitet, sprungen ur platsen där vi bygger och människorna vi bygger för. Från vår bas i Sverige söker vi efter nya idéer över hela världen. Vi får inspiration från konst, kultur och arkitektur, vi tänker långsiktigt och tror att en tidlös design skapar hållbarhet. Vi är bäst i Sverige på att rita, designa och bygga unika, tidlösa hem och våra byggnader har omformat stadsbilden och förändrat stadens siluett. Vår erfarenhet ger en djup förståelse för hur människor vill bo och vi fortsätter att utmana och förändra vad en bostad kan vara.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Oscar Properties AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.