Controllerkonsulter till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Funderar du på att bli konsult? Har du arbetat som Controller? Välkommen till oss på Meritmind! Som konsult hos oss utvecklas du snabbt. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur.

Meritmind fortsätter att växa och vi anställer nu fler nyfikna och ambitiösa controllers till vår konsultverksamhet. Som anställd konsult hos Meritmind kan vi erbjuda en trygg anställning med fast månadslön samtidigt som du ges möjlighet till variation och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Budget- och prognosarbete
 • Vara stöd till verksamheten genom att;
  • utbilda
  • ta fram Business Case
  • upprätta kalkyler och beslutsunderlag
  • proaktivt föreslå förbättringsåtgärder
 • Uppföljning och analys av resultat- och balansräkning
 • Rapportering
 • Bokslutsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom och har arbetat som Controller i ett par år. Du har starka kunskaper i Excel och Powerpoint och med fördel erfarenhet från något analysverktyg. Du har en god förmåga att uttrycka dig pedagogiskt både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Placering: Stockholm

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.
GDPR hur funkar det

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Richter Liliegren på  0707-90 96 06 alternativt hanna.richter@meritmind.se eller Cecilia Strååt på 0707-12 23 39 alternativt cecilia.straat@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.