Ekonomikonsult med fastighetskompetens till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritminds konsultverksamhet söker konsulter med erfarenhet av kvalificerat controllerarbete och kvalificerad redovisning från fastighetsbranschen. Har du denna erfarenhet och vill utvecklas mer inom området? Bli en del av oss och var med och bidra till våra kunders framgång! Vi söker konsulter för anställning men även associerade/interima konsulter, för uppdrag i Stockholmsområdet.

Arbetet som Controller/redovisningskonsult kan bland annat innefatta: 

 • Budget, prognos, resultatuppföljning och rapportering
 • Investeringsprojekt
 • Löpande bokföring, avstämningar och kvalificerade redovisningsfrågor
 • Bokslut (månad-, kvartal- och årsbokslut)
 • Upprättande av årsredovisningar
 • Inkomstskattedeklarationer
 • Momsredovisning
 • Fastighetsmoms
 • Fastighetsskatt och fastighetstaxering

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du ska ha har minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, varav minst ett år är från fastighetsbranschen. För att lyckas i rollen är du van att arbeta i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande och ser vikten av kvalitet och noggrannhet i allt arbete. Du tycker om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.  För att lyckas i rollen som konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

GDPR hur funkar det

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Mariann Trollsås Ösund på mariann.oesund@meritmind.se eller 073-510 65 65. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.