Controllers sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland!

Linköping, Norrköping, Mjölby, Finspång Heltid

Är du controller och nyfiken på att se nya spännande branscher och företag genom rollen som konsult eller underkonsult? Vi söker nu dig som idag arbetar som business controller, financial controller, koncerncontroller eller produktionscontroller  och som vill fortsätta din karriär genom att bli konsult hos oss på Meritmind.

Som konsult på Meritmind har du en trygg anställning i kombination med möjligheten att utvecklas genom att ta utmanande uppdrag hos olika kunder i olika branscher.  Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken och flera av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder vilket gör att du får den tid som krävs för att göra skillnad i verksamheten och bidra till framgång.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund men kan bland annat innehålla:

  • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal
  • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av rollen som controller. Du har jobbat med budget, prognos, resultatuppföljning, analys och rapportering. Du har även erfarenhet från olika affärssystem och har en god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som konsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och har en analytisk förmåga. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga.  

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en trygg anställning med marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tillgång till vår förmånsportal.  Du erbjuds spännande uppdrag i olika branscher i hela Östergötland, får möjlighet till kompetensutveckling och blir en del i ett stort nätverk av härliga kollegor som träffas regelbundet. Läs gärna mer om konsultrollen här; https://meritmind.se/konsult/

Placeringsort: Linköping, Norrköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Finspång med omnejd

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet och ingår i Meritmindkonceren tillsammans med systerföretaget Brightby. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag ca 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 Socialt engagemang är viktigt för oss och vi är engagerade i flera organisationer bland annat Vänföreningen Portee och UNHCR.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Jessica Svalberg på 070-166 08 09 alternativt jessica.svalberg@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge den finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religion eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  •  Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.