Controllers till Meritmind, Östergötland

Östergötlands län Heltid

Meritmind är konsultbolaget som är experter på kvalificerade ekonomitjänster. Vårt kontor i Linköping är på kraftig tillväxt och vi inleder året med en stor efterfrågan på kvalificerade konsulttjänster – därför söker vi dig som är Controller och som vill bli del av vårt konsultgäng.  Vi på Meritmind kan erbjuda dig varierande och utmanande konsultuppdrag hos våra kunder i Östergötland. De flesta av våra kunder verkar inom den privata sektorn och flertalet är medelstora till stora företag med välkända varumärken. Som konsult får du en trygg anställning med månadslön, sex veckors semester och tillgång till ett stort nätverk av kunniga och trevliga kollegor som träffas regelbundet.  Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det lika bra.

Exempel på ansvarsområde i rollen som Controller:

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Rapportering och nyckeltalsanalys
  • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. projekt-, produktions- och Business Controlling. För att lyckas i rollen som controller ser vi gärna att du har god erfarenhet av att arbeta med planering och uppföljning, olika analyser samt andra kvalificerade controlleruppgifter. Du bör vara van att arbeta i olika systemmiljöer, erfarenhet av SAP, Movex eller andra snarlika system är meriterande samt är det en fördel om du har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du intresserad av både dina kollegor och affären och strävar efter att göra varje dag bättre än gårdagen. Du visar handlingskraft, har ett systematiskt arbetssätt och analytisk förmåga. För att lyckas i rollen som konsult behövs en prestigelös inställning och ett positivt mindset samt att du stimuleras av att möta nya miljöer. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Östergötland

Om Meritmind
Idag är vi ett ledande konsultföretag inom ekonomi och styrning. Vi är 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige och ett i Tyskland. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Malin Helg på malin.helg@meritmind.se eller 070-224 27 77 alternativt konsultchef David Otterborg på david.otterborg@meritmind.se eller 070-166 08 96. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.