Credit Controller till bolag i Malmö

Malmö Heltid

Vi söker nu en Credit Controller till ett spännande, internationellt bolag! Bolaget är placerade i Malmö. Du kommer att vara anställd hos oss på Brightby Bemanning och för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning.

Exempel på ansvarsområden

  • Kundreskontraarbete
  • Kredithantering
  • Påminnelser/kravhantering
  • Bankgarantier

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har troligen erfarenhet från detta och liknande uppgifter tidigare under minst 2-3 år och har utöver det erfarenhet från ekonomiarbete. Har du erfarenhet från SAP är det en fördel, men inget krav. Som person har du mycket god kommunikativ förmåga, trivs med ett högt tempo och har ett prestigelöst förhållningssätt. Flytande svenska samt förstående av övriga nordiska språk är ett krav.

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 330 anställda och omsätter en halv miljard kronor. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Carl Ence på carl.ence@meritmind.se eller 070 166 08 24. Intervjuer, urval och eventuellt tillsättningsbeslut kan komma att ske omgående, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är dock den 30/10.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera