Dags för en ny utmaning inom ekonomiområdet?

Västerås med omnejd Heltid

Vi på Meritmind hjälper människor och företag till framgång!

Vi hjälper dig som är redo för nya utmaningar att ta nästa steg i din karriär och vi hjälper våra kunder att växa själva eller lösa sina temporära behov. Vår styrka är att vi matchar din förmåga mot våra kunders efterfrågan.

Rekrytering

Är du nyfiken på en nystart eller känner att du vill komma vidare i karriären? Meritmind är ledande inom ekonomitjänster och vi har många kunder som söker nya medarbetare till spännande roller där du får möjlighet att utvecklas. Våra kunder finns i hela Mälardalen och några exempel på tjänster vi rekryterar till våra kunder är; CFO, redovisningsansvarig, business controller, project controller, production controller, financial controller, redovisningsekonom etc.

Ekonomikonsult

Kanske känner du att just utveckling och utmaningar kommer i och med nya tjänster och uppdrag? Meritmind anställer dig som är erfaren controller eller senior redovisningsekonom för att som konsult hos oss hjälpa våra kunder vid deras temporära behov. Som anställd konsult erbjuder Meritmind tillsvidareanställning, fast månadslön, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi jobbar även med associerade konsulter som har eget bolag och F-skattsedel. Står du utan uppdrag snart eller om du bara vill veta mer om hur det är att vara associerad konsult till oss, skicka in din ansökan så kan vi prata vidare! Vi kan även fungera som bollplank om du står i startgroparna till att starta eget.

Är du ekonom med några eller många års erfarenhet och nyfiken på att utforska rollen i ett nytt företag och/eller en ny bransch, med eller utan personalansvar? Vi vill komma i kontakt med dig oavsett om din önskan är att bli rekryterad till en ekonomiavdelning eller om du vill utvecklas i din ekonomroll som konsult.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta;

Håkan Holmberg (rekryteringskonsult) på 073-394 55 52 eller hakan.holmberg@meritmind.se 

Caroline Kallin (konsultchef) på 076-032 0323 eller caroline.kallin@meritmind.se

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.