Dags för en ny utmaning inom ekonomiområdet?

Linköping Heltid

Vi på Meritmind hjälper människor och företag till framgång! Vi hjälper dig som är redo för nya utmaningar att ta nästa steg i din karriär och vi hjälper våra kunder att växa själva eller lösa sina temporära behov. Vår styrka är att vi matchar din förmåga mot våra kunders efterfrågan.

Är du nyfiken på en nystart eller känner att du vill komma vidare i karriären? Meritmind AB är ledande inom ekonomitjänster och vi har många kunder som söker nya medarbetare till spännande roller där du får möjlighet att utvecklas. Våra kunder finns i hela Östergötland och några exempel på tjänster vi rekryterar till våra kunder är; CFO, redovisningsansvarig, controller, redovisningsekonom etc.

Kanske känner du att just utveckling och utmaningar kommer i och med nya tjänster och uppdrag? Meritmind AB anställer även dig som är erfaren controller eller redovisningsekonom för att som konsult hos oss hjälpa våra kunder vid deras temporära behov.

Som anställd konsult erbjuder Meritmind tillsvidareanställning, fast månadslön, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det precis lika bra.

Så är du ekonom med några eller många års erfarenhet och nyfiken på att utforska rollen i ett nytt företag och/eller en ny bransch, med eller utan personalansvar? Vi vill komma i kontakt med dig oavsett om din önskan är att bli rekryterad till en ekonomiavdelning eller om du vill utvecklas i din ekonomroll som konsult.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55 eller anna.haga@meritmind.se eller konsultchef Malin Helg på 070-22 42 777 eller malin.helg@meritmind.se.

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

 

 

Tjänsten är tillsatt.