DISAB Vacuum Technology söker kvalificerad redovisningsekonom, Eslöv

Eslöv Heltid

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett tekniskt innovativt bolag som drivs familjärt med passion och med relationerna till både kund och medarbetare i fokus? Till Disabs huvudkontor i Eslöv söker vi en kvalificerad redovisningsekonom. Rollen innefattar alla delar i den löpande redovisningen och bokslut men även resultatanalys och lön. Disabkoncernen har 125 anställda varav 55 finns i Eslöv. Ekonomiavdelningen består av 3 personer och man rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Lön
  • Budgetarbete
  • Upprättande av rutiner
  • Övriga uppgifter förekommande på ekonomiavdelning

Resor till Stockholmskontoret kommer att behöva göras cirka 2 gånger per månad.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du ska vara självgående i bokslut och den löpande redovisningen. Du bör också ha viss erfarenhet av att arbeta med lön och lönerelaterad rapportering och administration. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.Erfarenhet av att arbeta i Pyramid och/eller lönehanteringssystemet Kontek är meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas på Disab tror vi att du är en prestigelös person som uppskattar familjär stämning på arbetsplatsen. Du är mån om att förstå verksamheten bakom siffrorna och drar dig inte för att ta kontakt med dina kollegor både ute på verkstadsgolvet och på övriga Disabkontor. Disab är ett expansivt bolag och ekonomiavdelningen behöver aktivt arbeta för att möjliggöra tillväxt så du bör uppskatta förändring och processförbättring.

Placeringsort: Eslöv

Om företaget
Att försöka minska damm och materialspill inom industrin kan vara en utmaning, framförallt om man samtidigt vill bibehålla en hög produktionskvalitet och uppnå en bra arbetsmiljö. Sedan 1976 har DISAB utvecklat och designat marknadens ledande utrustning och system som använder vakuumteknik för att suga upp och transportera smuts, damm och annat material. Vi har tagit fram innovativa och effektiva lösningar som kan användas inom en mängd olika tillämpningar och industrier runt omkring i världen. 
Vi tillhandahåller våra kunder och partners med innovativa produkter och tjänster. Vi ställer de rätta frågorna och utforskar varje möjlighet för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje uppdrag. DISAB Vacuum Technology AB är ISO 9001:2015 certifierad vilket är en kvalitetssäkring mot att vi alltid gör vårt yttersta för att tillmötesgå våra kunders förväntningar och på så sätt leverera hög kundnöjdhet.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar DISAB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 070-764 81 04. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.