Driven redovisningsansvarig till Amasten AB, Malmö

Malmö Heltid

Amasten är ett fastighetsbolag på stark frammarsch och med en uttalad ambition att utöka vår portfölj under de kommande åren. Som en del i denna satsning söker vi nu en driven redovisningsansvarig. Bolaget befinner sig i en expansiv fas vilket innebär en föränderlig miljö. Denna roll är ny och du skall trivas med att skapa rutiner och processer.

Som redovisningsansvarig rapporterar du till bolagets redovisningschef.

Ansvarsområde som redovisningsansvarig;

 • Löpande redovisning
 • Kvartals och årsbokslut
 • Årsredovisningar och deklarationer
 • Moms och skatterapportering
 • Kontakt med myndigheter och revisorer
 • Utveckla rutiner och förbättra processer inom redovisningsfunktionen
 • Utveckling av redovisning d.v.s. implementera nya lagar, regler och rekommendationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning och är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar inklusive upprättande av bokslut. Erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Du har goda dator- och systemkunskaper och givetvis är du van vid att arbeta med Excel.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som Redovisningsansvarig är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, prestigelös och uppskattar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du bör även vara van vid ett högt tempo samt ha lätt för att kommunicera med människor i din omgivning. Du är en målinriktad lagspelare som aldrig är rädd för att sträcka ut en hjälpande hand till dina kollegor. Vidare ser vi att du har drivkraft och ett intresse att, själv och tillsammans med andra, aktivt utveckla företagets redovisning samt delta i diverse ad hoc projekt avseende företagets utveckling.

Placeringsort: Malmö

Om Amasten
Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 2600 lägenheter från Skåne i söder till Ångermanland i norr. Vi äger även ett stort antal handels- och kontorsfastigheter i flera städer i Sverige. Marknadsvärdet uppgår till cirka 3 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. I dagsläget utgörs portföljen av drygt 60 procent av bostäder. Bolaget har kontor i Stockholm, Malmö, Finspång, Ronneby, och Sundsvall. Bolagets ledord är Trygghet, Innovation och Affärsmannskap.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Amasten med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad, helena.centerblad@meritmind.se. Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Tjänsten är tillsatt.