Ekonom till Car-O-Liner Commercial AB, Katrineholm

Katrineholm Heltid

Meritmind har fått i förtroende av Car-O-Liner Commercial AB att rekrytera en Ekonom till deras fabrik i Katrineholm. Vill du få möjlighet att utvecklas och bredda dina ekonomikunskaper inom ett internationellt bolag kan detta vara en möjlighet för dig!

Under varumärket TruckCam designar och levererar Car-O-Liner utrustning och industriella lösningar till lastbils- och bussindustrin världen över. Bolaget är en del av Snap-on som är noterat på New York Stock Exchange. TruckCam förbereder sina finansiella rapporter enligt US GAAP och SOX.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Delaktighet i månads- och årsbokslut
  • Stötta Ekonomichefen

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med fördel inom redovisning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ditt intresse för system är starkt och du älskar att arbeta med Excel. Då du kommer vara verksam i internationell koncern har du inga problem med att tala och skriva på engelska.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen ser vi att du har egenskaper som noggrann, resultatorienterad och en god social förmåga. Du har inga problem att arbeta självständigt, kan komma med förslag på förbättringar och tar egna initiativ.

Placeringsort: Katrineholm

Om företaget

TruckCam är en del av Snap-on, en ledande global innovatör som tillverkar verktyg, utrustning, diagnostik, reparationsinformation och systemlösningar för professionella användare. De har 12 600 anställda över hela världen och en omsättning på cirka 4 miljarder dollar. Läs gärna mer här: http://www.truckcam.com/

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Car-O-Liner Commercial AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 070-201 03 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 augusti 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.