Ekonomiansvarig till ESD Center AB, Malmö

Limhamn Heltid

Är du en duktig ekonom som är trygg i dina kunskaper och söker dig mot en ny utmaning? ESD Center söker nu en ekonomiansvarig som kommer ansvara för bolagets ekonomifunktion. ESD center är ett snabbfotat företag med där alla medarbetare strävar mot samma mål med en stark teamkänsla och prestigelöshet. ESD center tillhör den välrenommerade Addtech-koncernen och i rollen som ekonomiansvarig sker även rapportering direkt till Addtech. Du kommer att rapportera till VD och din arbetsplats är ESD centers kontor i Limhamn.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiansvarig:

 • Ansvar över löpande redovisning (månads-, kvartals- och årsbokslut)
 • Rapportering till koncernbolaget Addtech
 • Momsredovisning och valutahantering
 • Lönehantering
 • Analys och uppföljning
 • Skattedeklarationer och rapportering till skatteverket
 • Ta fram underlag för statistik
 • Allmän stöttning av administration vid behov

Kvalifikationer och erfarenhet
För att fungera i rollen som ekonomiansvarig bör du ha minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst/arbetsuppgifter. Du har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller längre arbetslivserfarenhet med arbetsuppgifter inom relevant område. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa hos ESD center är du en person som vill arbeta hands-on och tycker om att arbeta i en varierad roll med både högt och lågt. Du ska vilja arbeta i en organisation där det tas snabba beslut, är högt i tak och där det förekommer tydlig och rak kommunikation. Vi håller ett högt tempo och det ställer höga krav på din flexibilitet, prioriteringsförmåga och att du är lösningsfokuserad. Vidare ska du ha ett stort intresse för affären samt ha förståelse för var siffrorna kommer ifrån.

Placeringsort: Limhamn

Om ESD Center AB
I mer än 35 år har ESD-Center varit en samarbetspartner till den tillverkande elektronikindustrin, vår ambition är att utveckla våra kunders processer och kvalité för ökad effektivitet och lönsamhet. Med våra 3 olika avdelningar/produktområden har vi en stabil bas och ett brett attraktivt sortiment att erbjuda kunderna. Idag är vi 16anställda och omsätter ca 70MSEK med god lönsamhet, vi är mitt inne i en expansiv fas med högt ställda mål inom de kommande åren och hoppas du vill vara med på resan och utveckla ESD-Center AB.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar ESD Center med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707 49 99 63. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter (mailadress, telefonnummer) finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.