Ekonomiansvarig till Salming Sports, Sisjön

Sisjön Heltid

Nu rekryterar vi en ekonomiansvarig. Det här är rollen för dig som är van att arbeta med hela redovisningsflödet och som motiveras av stort eget ansvar samt att driva och utveckla arbetet framåt.

Som ekonomiansvarig hos oss har du ett helhetsansvar för ekonomifunktionen, vilket innebär att du arbetar operativt med redovisningens alla delar samt upprättar budget och analyser. Du sitter med i ledningsgrupp och stöttar ledningsgruppen i ekonomiska frågor. Ekonomiarbetet utförs i affärssystemet Microsoft Business central och via Power BI.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra
 • Månads- och årsbokslut
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Budgetering, uppföljning samt analyser
 • Göra prognoser och lönsamhetsuppföljningar, likviditetsprognoser
 • Valutaavstämningar
 • Kontakt med bank och myndigheter
 • Rapportering till VD/ledning, styrelse och ägare
 • Utveckla rutiner och system
 • Göra utredningar på uppdrag av ledningen

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning, bokslut och analyser. Du vet vad det innebär att arbeta högt och lågt och kan axla rollen som ansvarig för ekonomifunktionen. Du trivs i ett mindre bolag med arbetsuppgifter som spänner över ett stort område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av partihandel med lagerhantering och har du även kunskap kring personalfrågor och lön är det meriterande.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande förvärvade kunskaper, har goda kunskaper i Excel samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du en person som är engagerad, tar egna initiativ att driva arbetet framåt på ett strukturerat och noggrant sätt. Du är analytisk, ser lätt helheten, har ett stort affärsfokus och är intresserad av att effektivisera processerna. På Salming sports är vi 8 personer och det är därför av stor vikt att du också trivs med nära samarbeten.

Vad erbjuds du hos oss?

Hos oss erbjuder vi utöver en spännande och central tjänst; hjälpsamma och duktiga medarbetare, kollektivavtal, en friskvårdstimme per vecka som nyttjas både individuellt och i lag samt ett väl tilltaget friskvårdsbidrag för att uppmuntra en aktiv livsstil i linje med varumärket.

 

Om Salming Sports

Salming Sports is a shoe, equipment and apparel company based in Gothenburg, Sweden. Our purpose is to make you progress and perform, no matter what level you’re at. To make that possible, we offer Swedish performance & design at its best. No nonsense products for no nonsense people.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Salming med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso på tel 0765–112910. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer