Ekonomiansvarig till Trepak, Malmö

Malmö Heltid

Vill du ha en central roll i vidareutvecklingen av ett mindre, tillverkande bolag som drivs med passion för produkten och där stämningen är familjär och beslutsvägarna korta? Trepak i Malmö söker nu en ekonomiansvarig / ekonomichef som självständigt leder och utför arbetet på ekonomiavdelningen.  Du är den enda ekonomen men arbetar tätt tillsammans med övriga ledningsgruppen och samtliga anställda i bolaget.  Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning för moderbolag och dotterbolag
 • Budget och prognos
 • Tertial- och årsbokslut, årsredovisning
 • Analys och uppföljning av resultat
 • Moms och deklarationer
 • Lön och HR-frågor
 • Ad hoc utredningar och analys
 • Övriga arbetsuppgifter förekommande på en ekonomiavdelning

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har minst ett par års erfarenhet från liknande roll i en ansvarsposition och är helt självgående i redovisning och bokslutsarbete. Du bör också ha erfarenhet av löneadministration. Erfarenhet från tillverkande bolag och lager är starkt meriterande.  Kunskap inom HR-frågor är också ett plus.

Personliga egenskaper
För att trivas på Trepak är det viktigt att du uppskattar fördelarna med ett litet bolag. Då du ensam driver ekonomiavdelningen behöver du vara självgående och ha ett stort eget driv. Vidare behöver du vara öppen och nätverkande och gilla att interagera med samtliga avdelningar och kollegor i bolaget. Trepak ligger i framkant med digitalisering och arbetar med att kontinuerligt förbättra och effektivisera processer. Det är viktigt att du uppskattar detta och strävar efter att fortsätta den resan.

Vad mer erbjuder företaget dig:
Det finns tidsmässigt utrymme i tjänsten att lägga större fokus på just ditt intresseområde. Exempel på detta kan vara processförbättringar, projektcontrolling eller personalfrågor.
Möjlighet till deltidsarbete finns också om det önskas.
Det finns ett välutrustat och fräscht gym i lokalerna och man har ett generöst friskvårdsbidrag.

Placeringsort: Malmö


Om Trepak International AB
Trepak International AB utvecklar, bygger, installerar och underhåller fyllningsmaskiner för flytande produkter och kapsyleringsmaskiner för alla typer av förpackningar. Våra lösningar är alltid anpassade efter varje kunds specifika behov. Montering, service och underhåll sker genom företagets egna tekniker. En stor uppdragsgivare är Tetra Pak och många av deras förpackningsprodukter kapsyleras av maskiner som vi utvecklat och levererat. Trepak är privatägt, omsätter ca 45 mSEK och har 20 anställda.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Trepak med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd 070-764 81 04. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.