Ekonomiassistent deltid, Göteborg

Göteborg Deltid

Vill du börja det nya året med en spännande deltidstjänst på ett globalt bolag? Är du en strukturerad och positiv ekonomiassistent som vill ta sig an ett uppdrag på minst 6 månader? Då är du varmt välkommen att söka!

Generell Brightby Bemanning jobbannons

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för hela kundreskontraprocessen där order- och avtalsfakturering är en stor del av arbetet
  • Administration i affärssystemen, bla uppläggning av artiklar och konteringsstyrning av dessa
  • Ansvarig för leverantörssystemet, konterar leverantörsfakturor och administrerar användare
  • Avstämning av bank
  • Avstämning av konton

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med några års erfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra. Du behöver ha goda kunskaper i order- och avtalsfakturering och har god kännedom om ekonomisystem, samt Office-paketet, framförallt Excel. System som man arbetar i är IFS Ekonomi, Ascendo och Mercur samt Hyperion. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är trygg och självgående i ovanstående arbetsuppgifter. Du gillar ordning och reda, kan strukturera och prioritera ditt arbete då denna tjänst innehåller många varierande uppgifter. För att trivas i rollen gillar du när det är mycket att göra. Vidare har du en god initiativförmåga, tar ansvar och bidrar med positiv energi till dina kollegor.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jenny Österberg, jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera