Ekonomiassistent för kunds räkning, Malmö

Malmö Heltid

För vår kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent som har 3-4 årserfarenhet av traditionella ekonomiuppgifter Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och uppdraget pågår under 5-6 månader eller längre på med start i mitten av augusti eller senast 1 augusti. 

Dina kommande arbetsuppgifter: 

 • Kund och leverantörsreskontra 
 • Löpande bokföring 
 • In-och utbetalningar 
 • Stöd vid månadsbokslut 
 • Avstämningar 
 • Fakturahantering 
 • Påminnelser, inkasso 
 • Delta i förbättringsarbete av ekonomisystem och processer 

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom ekonomi, samt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt längre arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha arbetat i större, internationella bolag med både kund- och leverantörsreskontra. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika ekonomisystem. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Vi ser även att du är detaljorienterad, nyfiken och initiativtagande. 

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, i såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby Bemanning fortsatta utveckling!

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Helena Möller på helena.moller@meritmind.se 073- 868 10 54. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen) 

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning 
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV 
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil 
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansök till denna tjänst