Ekonomiassistent inom AR, Stockholm City

Stockholm Heltid

Nu söker vi för kunds räkning en senior ekonomiassistent som har många års erfarenhet inom kundreskontra. Uppdraget start är omgående i 6 månader och sedan finns det möjlighet att bli rekryterad direkt till kund. Kunden är inom mediabranschen och det är mycket meriterande i fall du har branscherfarenhet för då kan kunden ta hänsyn till eventuell uppsägningstid. Det är ett internationellt bolag som ligger på Östermalm.

Arbetsuppgifter: 

  • Fakturering
  • Påminnelser och krav
  • Projektjusteringar
  • Bokslutsarbete

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som har ca 5-10 års erfarenhet en liknande tjänst som ekonomiassistent inom AR. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är van att arbeta med stora flöden och trivs i en föränderlig miljö. Det är meriterande om du har arbetat inom mediabranschen och gärna i en internationell miljö. Du behärskar även svenska och engelska flytande i tal och skrift. Avslutningsvis behöver du en gymnasial eller högskoleutbildning inom ekonomi.

Personlighet: 

Som person är du stabil, trygg och flexibel. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann och strukturerad samt håller deadlines. Du är van att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Tjänsten är tillsatt.