Ekonomiassistent/Löneadministratör till Modexa

Borås Heltid

Nu söker vi dig som vill bli en del av ett litet och trevligt ekonomiteam på Modexa. Trivs du på ett bolag med en vänlig och prestigelös kultur kan detta vara helt rätt för dig! Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och uppdraget på Modexa är på 12 månader, med goda möjligheter till förlängning. Start omgående.

Vad kommer du arbeta med?
I rollen som ekonomiassistent/löneadministratör på Modexa kommer du lägga ett par dagar i månaden på lönearbete och resterande tid på ekonomi.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Främst fokus på leverantörsreskontra, men även en del kundreskontra: Registrering, kontering, avstämningar, påminnelser (Pyramid)
  • Hela lönehanteringen för både kollektivanställda samt tjänstemän (Agda)

Vem är du?
Vi tror att du som söker tidigare har arbetat med likande arbetsuppgifter, både inom lön och ekonomi. Stort fokus kommer ligga på att hitta någon med rätt personliga egenskaper, så att du passar in i teamet på ett bra sätt. Du är troligtvis en ödmjuk och prestigelös kollega som trivs med att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vidare skulle du troligtvis beskriva dig själv om en noggrann och strukturerad person som älskar rollen som ekonomiassistent!

Om Modexa
Modexa har kunskap och metoder att skapa hållbara, genomtänkta och kostnadseffektiva lösningar med kvarboende. Vi bevarar det som är bra, analyserar behovet noga och gör det mesta av jobbet i förväg – allt för att hålla ner kostnaderna och minimera tiden i de boendes hem. Vi renoverar ett kök på en halv dag och badrum med stambyte på mindre än två veckor. Det är det vi menar med att renovera medan livet pågår. Hundratusentals svenska lägenheter har ett akut renoveringsbehov. Vi vill hjälpa landets bostadsbolag att tänka smart, effektivt och hållbart, och därmed undvika hyreshöjningar som skulle göra bostadssituationen ohållbar för väldigt många människor.

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se eller kandidatansvarig Sofia Skyvell på Sofia.skyvell@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera