Ekonomiassistent som brinner för kundreskontra sökes omgående!

Stockholm Heltid

Vi på Brightby- Meritmind söker nu dig som är en erfaren ekonom och som brinner för kundreskontra!
Efterfrågan från våra kunder på duktiga ekonomer är stort och just nu efterfrågas kompetens inom kundreskontra.
De flesta av våra kunder är centralt belägna i Stockholm och många är stora , välkända bolag som arbetar i stora flöden.

Vi på Brightby- Meritmind söker nu dig som är en erfaren ekonom och som brinner för kundreskontra!
Efterfrågan från våra kunder på duktiga ekonomer är stort och just nu efterfrågas kompetens inom kundreskontra.
De flesta av våra kunder är centralt belägna i Stockholm och många är stora , välkända bolag som arbetar i stora flöden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kundreskontra
 • Kassavstämning
 • Bankavstämning
 • Periodiseringar av intäkter
 • Inbetalningar
 • Reda ut bestridan, påminnelshantering
 • Hantera inkassoärenden
 • Fakturering
 • Kontoavstämningar i bokslut
 • Adhoc

Vi söker dig som har några års erfarenhet från reskontra, gärna i stora flöden och meriterande är även om du arbetat i börsnoterade bolag.
Du har ett systemintresse och tycker om att aktivt arbeta med att förbättra och effektivisera i dessa. Har du tidigare jobbat i stora system som SAP, Oracle, Navision, Dynamics, Agresso, Visma eller liknande är det klart meriterande. Du har även goda kunskaper i Excel och har jobbat i detta system med mycket datahantering.
Då du i rollen inom reskontra har många kontaktytor ställer det krav på att du är kommunikativ och flytande i tal och skrift på svenska. Engelska kan du också kommunicera på obehindrat.

För att trivas hos våra kunder bör du vara driven och lösningsfokuserad. Du har lätt för att kommunicera och förklara på ett tydligt sätt och är  prestigelös och trivs i en koordinerande roll där det ställs krav på struktur. Du arbetar även flexibelt och är en team-människa som sprider härlig energi omkring dig.

 

Övrigt

Tillsättning: Omgående, eller med hänsyn till uppsägningstid

Placering: Stockholm

Anställning: Tillsvidareanställd som ekonomikonsult på Brightby, alternativt direktrekrytering till kund

Då vi ständigt söker ekonomer till våra kunder erbjuds olika anställningsformer. Kunderna efterfrågar lösningar som innebär alltifrån konsultuppdrag, där du erbjuds tillsvidareanställning på Brightby/Meritmind som ekonomikonsult (se nedan), Konsultrekrytering- där du övergår till kund efter din provanställning via oss, samt fasta rekryteringar direkt till kund.

Tveka inte att höra av dig vid frågor och funderingar!

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.
Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.
Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

 

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se, alt 0703-676703.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer