Ekonomiassistent till bolag i Jönköping

Jönköping Heltid

Är du nyfiken på att arbeta som konsult i en roll som ekonomiassistent? Meritmind har nu möjligheten för dig då vi hjälper ett stort bolag i Jönköping att hitta en konsult till ekonomiavdelningen. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid som ekonomiassistent och beräknas starta så snart som möjligt med goda möjligheter till förlängning. Här kommer du ha din arbetsplats hos kund och vara anställd hos oss på Meritmind.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Ekonomiassistent

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • In- och utbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Fakturering
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Delta i förbättringsarbete gällande processer
  • Administration

 

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en högskoleexamen alternativt en YH-utbildning inom ekonomi och som gärna har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser med fördel att du har erfarenhet från en liknande roll och att du är trygg i samtliga delar i det löpande arbetet. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer. Som person är du lätt att samarbeta med och har ett prestigelöst förhållningsätt mot kollegor och kunder. För att lyckas i rollen är du en person som har ett prestigelöst och strukturerat sätt att ta sig an arbetsuppgifter på. Engelska i tal och skrift samt erfarenhet utav systemvana tidigare är även detta meriterande.

 

Placeringsort:  Jönköping

 

Vad erbjuder vi?

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

 

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef :

Louice Silvärn på 070-166 08 59 eller louice.silvarn@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera