Ekonomiassistent till bolag i Mölndal

Mölndal Heltid

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund i Mölndal som är i en intressant och stabil bransch. I tjänsten som ekonomiassistent kommer du arbeta inom leverantörsreskontra. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 3-4 månader med goda möjligheter till förlängning. Vår kund sitter i nya moderna lokaler i Mölndal. Start omgående.

Om tjänsten:

Rollen innebär i stora drag:

 • Leverantörsreskontra
 • Registrera betalningar
 • Påminnelsehantering
 • Administration av leasingbilar och tjänstebilar
 • Fakturering
 • Behjälplig vid bokslut
 • Delaktig i digitaliseringsresa med implementering av SAP
Vem vi söker

Vi söker dig som har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs i föränderlig miljö. Som person är du lätt att samarbeta med och har ett prestigelöst förhållningsätt mot kollegor och kunder. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar strukturerat och noggrant. Vi ser även att du är positiv och är lösningsorienterad samt förändringsbenägen.

Vad erbjuder vi?

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef  Julia Lundahl Julia.lundahl@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen) 
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna 
Varmt välkommen in med din ansökan! 
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer