Ekonomiassistent till fastighetsbolag, Göteborg

Göteborg Heltid

Nu söker vi en ekonomiassistent till attraktivt fastighetsbolag i Göteborg med erfarenhet inom kund och leverantörsreskontra. Skulle du beskriva dig själv som driven, prestigelös och en positiv lagspelare som alltid levererar kvalitet? Då kan du vara rätt person!

Brightby Bemanning söker en ekonomiassistent till vår kund inom fastighetsbranschen. Rollen kräver att du har erfarenhet som ekonomiassistent inom kund och leverantörsreskontra. Vi erbjuder en tjänst där du kan utvecklas i din roll och där du får möjlighet att dela kunskap med andra inom teamet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i ca 6 månader med tillträde omgående. Vår kund sitter i trivsamma lokaler i centrala Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde som ekonomiassistent

 • Leverantörsreskontra
 • Hyresadministration
 • Avstämningar
 • Bokslutsförberedande arbete

 

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • 1–2 års erfarenhet kund- och/eller leverantörsreskontra
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
 • Meriterande om du har erfarenhet av hyresadministration

Personliga egenskaper

Som person har du lätt för att samarbeta, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad och noggrann. Rollen som ekonomiassistent inom kund och leverantörsreskontra innebär att du kommunicerar väl med andra, har ett flexibelt förhållningssätt samt är prestigelös och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har gott om eget driv och initiativkraft samt är ansvarstagande. Att leverera kvalitet inom utsatt tid ser du som en självklarhet.

Om oss

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på www.meritmind.se.

Ansökan

 

För mer information är du välkommen att kontakta Jenny Österberg: jenny.osterberg@meritmind.se eller på telefonnummer 0739–427480.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer