Ekonomiassistent till Fitesa Sweden, Norrköping

Norrköping Heltid

Är du en lagspelare som gillar ett högt tempo och har lätt för att se nya möjligheter? Är du noggrann och motiveras av att leverera kvalitet? Då kan tjänsten som Ekonomiassistent hos Fitesa Sweden vara något för dig!

Fitesa Sweden söker nu förstärkning till vårt ekonomigäng som utökas med en person. Du kommer att få arbeta brett inom ekonomi. I rollen som ekonomiassistent kommer du att ha helhetsansvar avseende leverantörsreskontran.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • Ansvara för registrering av bolagets kostnadsfakturor, vilket innebär allt från scanning, kontering till bokföring.
  • Vara administratör i attesteringsprogram för fakturor och avtal.
  • Fungera som backup avseende att skicka utbetalningsfiler, registrera manuella betalningar samt bokföra utbetalningar.
  • Vara delaktig i bokslut, som t ex avstämningar relaterade till leverantörsreskontra.
  • Ständigt arbeta med att förbättra och effektivisera processer.
  • Vara backup för övriga funktioner inom ekonomi.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs det att du är en lagspelare men samtidigt självständig, noggrann, lösningsorienterad och trygg i din roll. Du har mycket god kommunikativ förmåga. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har gott om eget driv och initiativkraft samt är ansvarstagande som person. Att leverera kvalitet inom utsatt tid ser du som en självklarhet. Då Fitesa är i en expansiv fas tror vi att du är en person som har lätt att se förbättringspotential och möjligheter.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och gärna erfarenhet inom redovisning. Då koncernspråket är engelska ser vi att du behärskar engelska i både tal och skrift. Dina kunskaper i Excel samt i ett eller flera affärssystem är goda och det är meriterande om du har kunskaper i MS Dynamics som är det system vi ska byta till under 2023.

Om Fitesa Sweden

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com.

Ansökan

I denna process samarbetar Fitesa Sweden med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Andreas Oliw på 072-010 18 07.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 maj 2022. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst