Ekonomiassistent till Pincho Nation, Göteborg

Göteborg Heltid

Är du vår nya Ekonomiassistent?

Pincho Nation är ett internationellt restaurangkoncept med ett entreprenöriellt driv. Vi älskar fart och utveckling, så därför planerar vi för stark internationell expansion kommande år. Idag bedriver vi verksamhet i fyra länder med cirka 75 restauranger som verkar under Pinchos och Pincho Nations varumärke och koncept. På Kungsportsplatsen mitt i centrala Göteborg sitter ett härligt team på cirka 30 personer som alla bidrar till att göra Pinchos till en fantastisk plats att jobba och utvecklas på!

Det är viktigt för oss att vi också har kul, så för att stärka teamkänslan får till exempel de som vill träna ihop på fredagar och avsluta med hotellfrukost, ibland skakas det nya drinkar i baren på kontoret och i lunchrummet händer det att vi testar matkreatörens nya rätter. Inte dumt alls! Nu letar vår CFO med ljus och lykta efter nästa stjärna som kan förstärka teamet och hjälpa till med att lyfta företaget till nya nivåer!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Avstämningar
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Behjälplig vid olika ad hoc uppgifter, samt ekonomiadministration

Vem är du?
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet som ekonomiassistent, men det allra viktigaste är dina personliga kvalifikationer och din inställning. För att trivas här behöver du vara driven och ha en framåtanda som visar att du vill vara med på den spännande expansion som företaget står inför.

Du är nyfiken som person och hungrig efter ny kunskap som stärker dig på ditt område. Du pratar obehindrad svenska och behärskar engelska, då många kollegor kommer från världens alla hörn. Du är en fena på att självständigt planera och organisera ditt arbete, samtidigt trivs du i en dynamisk miljö. Vidare är du en ödmjuk och prestigelös person som trivs med att vara en del av ett ambitiöst och glatt team!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pincho Nation AB med Meritmind – Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg; jenny.osterberg@meritmind.se eller Helén Nygren; helen.nygren@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process..

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.