Ekonomiassistent till Semper AB, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en ekonomiassistent med god erfarenhet inom både kund- och leverantörsreskontra? Skulle du beskriva dig själv som en glad och positiv lagspelare som alltid levererar kvalitet? Då kan du vara rätt person! Brightby Bemanning söker nu en kunnig ekonomiassistent till vår kund Semper AB, ett trivsamt företag med placering i Sundbyberg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i ca 4 månader med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde som ekonomiassistent

 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • Avstämningar
 • Bokslutsförberedande arbete
 • Behjälplig att utveckla administrativa system

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
 • Flera års erfarenhet av kund- och/eller leverantörsreskontra
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
 • Erfarenhet av SAP är mycket meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dina kunskaper inom ekonomi och som är mån om att alltid utföra ett korrekt arbete och inte släpper saker förrän de antingen är klara eller återkopplar om du kört fast. Du uppskattar ett gott samarbete och vet vikten av att skapa goda relationer med både dina kollegor och företagets kunder samt leverantörer. Vidare kan du arbeta noggrant, strukturerat och bibehålla din positiva attityd även när arbetstempot är högt.

Vad erbjuder vi dig? 

Som anställd på Brightby Bemanning erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om kunden

Semper AB är en ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning och har funnits i drygt 80 år. Utifrån den senaste forskningen strävar de alltid om att förbättra och driva sin utveckling framåt. All tillverkning av välling, modersmjölksersättning och glutenfria mixer sker i i Götene. På bageriet i Korsnäs och Dalarna, bakas glutenfritt knäckebröd. Semper huvudkontor ligger i Sundbyberg/Stockholm och de finns även i  Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Besök gärna deras hemsida: https://www.semper.se/

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef/rekryteringskonsult Sofie Jonsson, sofie.jonsson@meritmind.se (076 511 51 21).

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer