Ekonomiassistenter till Brightby Bemannings konsultverksamhet

Stockholm Heltid

Till vårt suveräna konsultteam söker vi nu dig som har några års erfarenhet av arbetet med hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra samt har examen inom ekonomi!
Du kommer arbeta som ekonomikonsult hos våra uppdragsgivare i Stockholmsområdet. Då våra kunder varierar i storlek och finns i flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, får du en bred och spännande vardag.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har examen inom ekonomi på universitet eller yrkeshögskola. Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har goda kunskaper i Excel och är van vid stora flöden. Har du varit delaktig i systembyten eller process och strukturarbete.

Personliga egenskaper
För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och inte räds för förändringar. Du har ett affärsmässigt sätt samt är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, prestigelöshet och ambitionsnivå. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, att du är positiv, social och ansvarsfull.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning, ett stimulerande arbete i en trivsam organisation och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Vi är måna om dig som konsult. Du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

 Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Pauline Mann, pauline.mann@meritmind.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

 

Ansök till denna tjänst