Ekonomichef till GDL Transport, Helsingborg

Helsingborg Heltid

GDL söker genom Meritmind en driven Ekonomichef för att stärka och driva ekonomiavdelningen framåt i den pågående expansionen. I din roll som Ekonomichef kommer du vara en nyckelperson inom finansteamet och svara för de ekonomiska processerna inom ansvarsområdet. Du kommer också vara delaktig med att fortsätta driva förbättringsarbetet framåt med det ny-implementerade ERP-systemet NAV2017. GDL:s tillväxt sker både organiskt samt via förvärv och koncernen består idag av 13 bolag. Samtliga bolag stöttas från huvudkontorets koncernsupport-funktion där ekonomiavdelningen i Helsingborg är en central del.
Avdelningen består av 12 st medarbetare.

Ansvarsområden

  • Förbättrings- och förändringsarbete
  • Konsolidering
  • Koncernbokslut
  • Årsredovisningar
  • Personalansvar

Kvalifikationer och erfarenhet
Till rollen som Ekonomichef söker vi dig med god redovisningskunskap, cirka 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet och som trivs i en snabbrörlig miljö. Du har troligtvis en civilekonomexamen. Har du erfarenhet från revision- eller redovisningsbyrå och/eller kan koncernredovisning ser vi även det som mycket meriterande. Du kommer att arbeta i en föränderlig organisation. Ett positivt förhållningssätt och nyfikenhet är nödvändigt för att lyckas i rollen.

Personliga egenskaper
Du är självgående, engagerad, noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har ett långsiktigt perspektiv, samtidigt som du får saker gjorda. Du tycker om att sätta rutiner och drivs av att kontinuerligt utveckla nya arbetssätt. Det är meriterande om du har systemintresse.

Placeringsort: Helsingborg

Om GDL Transport
GDL består a​​v ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster.
GDL är etablerat på totalt 19 orter runt om i landet och omsätter ca 3 miljarder SEK. GDL:s kärnvärden är Professionell, Engagerad, Pålitlig och Värdeskapande.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar GDL med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad på 0707 49 99 63 alternativt helena.centerblad@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Observera att det endast är möjligt att bifogat ett dokument i din ansökan.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.