Ekonomichef till Ivarssons Entreprenad i Göteborg AB

Lilla Edet Heltid

Vi söker nu för vår kund Ivarssons AB räkning en Ekonomichef. Ivarssons AB är sedan januari 2021 en del av Bellman Group AB och bedriver verksamhet i Västsverige därför detta är en ny roll- som du själv får vara med och forma och utveckla!

Rollen som Ekonomichef är bred och omväxlande och du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Du har ett övergripande ansvarar för bolagets ekonomi och redovisning samt har personalansvar för 2 personer. Du som ekonomichef rapporterar till bolagets VD och Bellman Groups CFO, med placering i Lilla Edet.

Arbetsbeskrivning

 • Ansvara för månatlig rapportering och ekonomiska analyser till moderbolaget Bellman Group
 • Förse VD och ledningsgrupp med ekonomisk information för rätt beslutsfattande.
 • Erfarenhet av att upprätta årsbokslut och skattedokumentationer.
 • Upprättande av budget och prognoser.
 • Leda arbetet med digitalisering av manuella processer
 • Projektledning av diverse utvecklingsprojekt

Profilbeskrivning

 • Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi med solid affärsmässig ekonomisk förståelse.
 • Du är en prestigelös person med erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisningar samt skattedeklarationer enligt svenska redovisningsprinciper.
 • Minimum 3 års relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet av att leda personal, gärna erfarenhet från revisionsbranschen.
 • Du är duktig på att driva projekt och att jobba med IT-och digitaliseringsrelaterade frågor
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.
 • Lagspelare som trivs i ett mindre företag, vilket ställer krav på både självständighet och flexibilitet.

Om Ivarssons
Ivarssons AB förvärvades av Bellman Group i januari 2021 och kontoret finns i Lilla Edet. Företaget utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten och är även specialiserade inom områden såsom djupa schakter och marinrelaterade uppdrag med fokus på stabilitetshöjande åtgärder och erosionsskydd. Maskinparken innehåller ett 50-tal band- och hjulmaskiner med räckvidd upp till 30 meter. Bolaget omsätter ca 80 MSEK och sysselsätter 40 erfarna medarbetare.

Om Bellman Group
Bellman Group är en anläggningskoncern som verkar inom bergsprängning, schakt, transport och masshantering i Sverige, i första hand i Stockholms- och Göteborgsregionen. Koncernen består av Bellmans som är ett transportföretag, Uppländska som utför sprängarbeten, VSM som utför schaktarbeten med större maskiner, Samgräv som är verksamt inom transport, masshantering och deponier och Ivarssons som är ett mark- och anläggningsföretag som verkar i Göteborgsregionen.  Under 2020 omsatte koncernen 1,8 miljarder kronor (proforma). Bellman Group, med huvudkontor i Solna, Sverige, har cirka 400 anställda och 1000 underentreprenörer. Koncernens företagsobligationer är noterade på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Verdane Capital. Bellman Group är en koncern i stark tillväxt med en uttalad förvärvsstrategi.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ivarssons AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Marianne Seal på 0701 660 863 eller Susanne Areschoug 0701 660803. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen   finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera