Ekonomichef till Volito Fastigheter AB, Malmö

Malmö Heltid

Nu söker vi en Ekonomichef till Volito Fastigheter AB i Malmö! Här får du chansen att bli en del av ett bolag i tillväxt med en unik långsiktighet och ett mycket stort hjärta.

Du rapporterar till VD för Volito Fastigheter, är en del av Volito Fastigheters ledningsgrupp och har personalansvar för två personer.

Dina ansvarsområden

 • Delaktig i bolagets strategiska arbete och beslut
 • Behjälplig med diskussioner och avtalshantering vid förvärv, försäljning samt finansiering
 • Bokslutsprocess och koncernredovisning för bolaget och rapportering till moderbolaget
 • Leda, upprätta och sammanställa budget, kvartalsrapporter och prognoser
 • Analys och uppföljning av resultat
 • Säkerställa och utveckla företagets redovisningsprocesser och rutiner såväl som intern kontroll
 • Skatteberäkningar och deklarationer
 • Framtagande av årsredovisningar
 • Likviditetsplanering och uppföljning
 • Treasuryfunktion
 • Hållbarhetsredovisning/rapportering

Erfarenheter och personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll tror vi att du har en relevant akademisk utbildning och har specifika kunskaper inom fastighetsområdet, både avseende förvaltning och projektutveckling. Samtidigt är du trygg inom redovisning och koncernredovisning, och har kunskap om regelverken K2, K3 och IFRS och skatter och momsregler i fastighetsbolag. Har du erfarenhet av finansiering och hållbarhetsredovisning är det meriterande.

För att trivas i rollen är du flexibel och lösningsorienterad, uppskattar en prestigelös organisation med frihet under ansvar och besitter god förmåga att prioritera arbetet i en föränderlig miljö. Du har en stark affärsförståelse och gillar proaktivitet.

Om Volito Fastigheter
Volito Fastigheter äger och förvaltar några av Malmös vackraste och mest spännande fastigheter, innehavet består både av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners.

Som långsiktig fastighetsägare lägger Volito Fastigheter stort fokus på att utveckla befintliga fastigheter, samtidigt som bolaget har ett tydligt mål att utöka sitt innehav av moderna och flexibla kontor i Malmö och attraktiva bostäder i regionen. Bolaget är tillväxtorienterat och startar bland annat upp egen projektutveckling.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Volito Fastigheter med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Viktoria Asp på 073 748 20 92 eller viktoria.asp@meritmind.se. I den här processen har vi en längre ansökningsperiod och intervjuer kommer att ske efter semestrarna, i augusti.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst