Ekonomikonsulter till Meritminds interimsverksamhet, Östergötland

Östergötland Heltid

Nu söker vi dig som är ekonom och som har bestämt dig för att ta ditt nästa kliv i karriären och som är nyfiken på hur det är att arbeta som ekonomi-konsult på ett värderingsstyrt bolag.  Vi träffar dig gärna för att berätta mer om detta och hur det är att vara konsult hos.

Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med många olika branscher och på många olika företag i Östergötland. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Som konsult får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar och sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till vår och våra kunders utveckling!

Kvalifikationer och erfarenhet
Du som söker har troligen en akademisk examen inom ekonomi samt har arbetat några år som ekonom. Du har god redovisningsförståelse och arbetat hands-on med redovisning och/eller controlling men viktigast är att du verkligen vill göra nytta och bidra till våra kunders framgång. Du kan ha ett stort system/IT-intresse men att vara nyfiken och villig att lära är viktigare framgångsfaktorer hos oss. Som anställd på Meritmind får du nämligen tillgång till Merit-Go, mikro-learning i kvadrat!

Personliga egenskaper
För att passa in i och trivas i rollen bör du vara resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och på nya kunskaper. Du är serviceinriktad och din inställning till att leverera med kvalitet och i tid är inbyggd. Det är viktigt att du är prestigelös då dagarna består av såväl små som stora frågor som behöver hanteras.

Förutom intressanta uppdrag erbjuder Meritmind

  • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
  • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
  • En trygg tillsvidareanställning
  • Konferenser och sociala aktiviteter
  • Tillgång till en stor förmånsportal samt generöst friskvårdsbidrag
  • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt

Placeringsort: Östergötlands län

 

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017. 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Emelie Palmqvist på emelie.palmqvist@meritmind.se alt 070-166 08 20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 november. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera