Ekonomikonsulter till Meritmind, Västerås

Västerås Heltid

Meritmind växer i regionen och vi har just nu stor efterfrågan på redovisningskonsulter och controllers.

Vi behöver därmed förstärka upp vårt konsultteam och söker dig som är en erfaren redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller controller. Vi erbjuder både anställning och möjlighet att vara underkonsult.

Dina arbetsuppgifter som konsult varierar givetvis  beroende på konsultuppdragets utformning, men främst handlar det om följande uppgifter:

 • Självständiga månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning
 • Koncernredovisning
 • Avstämningar
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Analys och rapportering
 • Budget- och prognosarbete
 • Uppföljning av analys av utfall och nyckeltal
 • Förbättring och utveckling av redovisningsfunktionen

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från rollen som redovisningsekonom, controller eller liknande roll. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem som t ex SAP, M3 eller Cognos och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper 

För att bli framgångsrik i rollen som konsult hos Meritmind behöver du vara en nyfiken person med stort driv. Du stimuleras av att möta nya människor och miljöer och du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du har en prestigelös inställning, positivt mindset och är ansvarstagande. Det är viktigt för dig att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?   

 • En trygg anställning med marknadsmässig månadslön   
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag  
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter   
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher   

Placeringsort: Västerås med omnejd 

Om Meritmind:

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017. 

 

Ansökan

För mer information kontakta mig,  Johanna Pettersson på johanna.petterssson@meritmind.se, 070-9100766.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer