Ekonomikonsulter till Västerås

Västerås, Västmanland Heltid

Vill Du vara med på Meritminds resa att fortsätta utmana marknaden inom ekonomi? Vilka är då Meritmind? Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är nischat på bara ekonomer. Vi är stolta över att vara marknadsledande inom vår bransch. Just nu är det många kunder som är i behov av ekonomikonsulter och därför söker vi nu nya konsultkollegor.

Som konsult hos oss får du prova olika roller och branscher inom ekonomi och bredda ditt CV. Du har en trygg anställning hos oss och vi erbjuder ett konsultföretag med sunda värderingar och vi  brinner för att göra skillnad för människor och företag! Om du för en kort period är utan uppdrag kan du tex fokusera på att gå några av våra utbildningar inom ekonomi. Du utvecklas mycket genom de olika uppdragen, men utbildningar är väldigt viktigt för oss.

Du har även en tät dialog med konsultchefen och vi samlas flera gånger per år kring frukostseminarium eller under andra trevliga tillställningar som t ex sommar- och vinterfest! Du kommer få flera 100 kollegor där alla är duktiga ekonomer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är redovisningsekonom/redovisningsansvarig/ Business controller / ekonomichef / Financial controller. Du har en högskoleexamen eller YH-examen inom ekonomi och några års erfarenhet inom ekonomi, gärna från en större ekonomiavdelning. Nedan är ett axplock av vad du som konsult kan arbeta med ute hos kund.

 • Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
 • Löpande redovisning
 • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
 • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesser
 • Delta i projekt inom redovisningsområdet
 • Koncernredovisning
 • Analys och rapportering
 • Budget- och prognosarbete
 • Delaktig i förändringsarbete

Vem trivs i rollen som konsult?

Som konsult behöver man vara prestigelös, framåt och gilla omväxling.  Du behöver vara strukturerad och van att jobba mot deadlines samt att du behöver vara energisk och vilja vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Ansökan

Om Meritmind

Meritmind är marknadsledande inom kvalificerade tjänster inom ekonomi samt bank, finans och försäkringsområdet. Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här;  https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/ och https://meritmind.se/jobba-som-konsult/

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta

Konsultchef Emelie Wallner 070-166 08 62

Konsultchef Johanna Pettersson 070-910 07 66

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer