Ekonomistudent till ledande bilbesiktningsbolag, Stockholm

Stockholm Heltid

Det är med glädje vi på Brightby nu söker en ekonomistudent till vår kund, som är ledande inom bilbesiktning! Här ges en utmärkt möjlighet för dig som är student och vill samla på dig praktisk erfarenhet inom ekonomi!

Vår kund söker en ekonomistudent som är i början av sina studier och vill jobba under kommande somrar och eventuell vid behov under terminen. Du kommer vara anställd hos oss på Brightby och utföra arbetet hos vår kund i Solna. Tjänsten är på heltid under juni – augusti samt även i några dagar i maj för introduktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomistudent

 • Kundfakturering
 • Leverantörsreskontra
 • Betalningspåminnelser
 • Administration
 • Arbetet sker bland annat i Visma

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Ekonomikunskap med mycket god förståelse
 • Systemintresse
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Arbetslivserfarenhet från arbetslivet (ekonomi är ej ett krav)

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt driv och är hungrig på att lära dig arbeta praktiskt inom ekonomi. Du är nyfiken och tar egna initiativ för att driva arbetet samt din egna utveckling framåt. Vidare är du även en serviceinriktad team player, som gillar att samarbeta med andra på företaget och har ett professionellt bemötande. För att lyckas och trivas är du strukturerad, noggrann och analytisk i ditt arbetssätt. Samtidigt som du drivs av att jobba i en händelserikmiljö där det finns mycket att göra. Du visar även ett stort intresse för ekonomifunktionen och deras utveckling.

Om kunden

Sedan 1925 har vår kund haft säkerhet i fokus. De är ledande inom utveckling av oberoende besiktning, certifiering och provning och deras mål är att öka säkerheten hos sina kunder. Med deras innovativa tjänster via olika affärsområden bidrar de till säkerhet på jobbet, hemmet och på vägen. De har över 90 års erfarenhet av bilbesiktning och utför ca 26 miljoner besiktningar varje år. Vår kund är verksamma över hela världen och i Sverige finns de på flera orter och har 600 medarbetare.

Brightby

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Vamt välkommen att kontakta oss vid frågor om tjänsten:
Carolina Löfgren carolina.lofgren@meritmind.se, alternativt
Caroline Nicklasson på caroline.nicklasson@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer