Ekonomistudent till stor telekomoperatör!

Stockholm Heltid

Studerar du ekonomi och är i början av dina studier och vill  samla på dig praktisk erfarenhet inom ekonomi?
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomistudent till ett konsultuppdrag, som kan komma att pågå i 2-3 år. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss, Brightby Bemanning. Tjänsten är på deltid ca 1-2 dagar/vecka samt heltid under ledigheter och somrar med start i september eller enligt överenskommelse. Företaget har sitt kontor i Solna, Stockholm.

Ansök till tjänsten redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomistudent

  • Fakturering
  • Lägga upp kunder/leverantörer
  • Boka betalningar
  • Påminnelser
  • Inkasso
  • Hantera fakturautredningar

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som studerar inom ekonomi och som är i början av din utbildning. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Den vi söker är noggrann, strukturerad, har en logisk/analytisk sida och vill jobba med löpande arbetsuppgifter. Som person är du driven och snabb på att sätta dig in i nya saker. Att du gillar att hjälpa ser vi som en självklarhet, samt att du har en positiv och lösningsorienterad inställning.

Om kunden

Bolaget är en börsnoterad telekomoperatör och ett mediehus delvis ägt av svenska staten. De erbjuder kommunikationstjänster som hjälper miljontals kunder att vara uppkopplande och kommunicera, göra affärer och bli underhållna. Deras produkter och tjänster har en avgörande roll i arbetet att lösa nuvarande och framtida samhälls- och miljöutmaningar.

Vad erbjuder vi dig? 

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att erbjuda dig möjlighet till en tillsvidareanställning som konsult. Det innebär en trygganställning med kollektivavtal, gemenskap och utveckling. Självklart har vi också förmåner som; försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team med andra konsulter samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag!

I denna process samarbetar företaget med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta Caroline Nicklasson: caroline.nicklasson@meritmind.se eller på telefonnummer 070 166 08 46

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer