Ekonomistudent till stor telekomoperatör!

Stockholm Deltid

Studerar du ekonomi och är i början av dina studier? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker nu för kunds räkning en ekonomistudent. Tjänsten är ett konsultuppdrag som kan komma att pågå i 2-3 år, du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning. Tjänsten är på deltid ca 1-2 dagar/vecka samt heltid under ledigheter och somrar med start i januari.  Placeringsort: Solna, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering
  • Lägga upp kunder/leverantörer
  • Boka betalningar
  • Påminnelser
  • Inkasso
  • Hantera fakturautredningar

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som studerar inom ekonomi och som är i början av din utbildning. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper:

Den vi söker är noggrann, strukturerad, har en logisk/analytisk sida och vill jobba med löpande arbetsuppgifter. Som person är du driven och snabb på att sätta dig in i nya saker. Att du gillar att hjälpa ser vi som en självklarhet, samt att du har en positiv och lösningsorienterad inställning.

Om kunden:

Bolaget är en börsnoterad telekomoperatör och ett mediehus delvis ägt av svenska staten. De erbjuder kommunikationstjänster som hjälper miljontals kunder att vara uppkopplande och kommunicera, göra affärer och bli underhållna. Deras produkter och tjänster har en avgörande roll i arbetet att lösa nuvarande och framtida samhälls- och miljöutmaningar.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofie Jonsson sofie.jonsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera