Erfaren redovisningskonsult till Eden & Co i Västerås

Heltid

Bra medarbetare växer inte på träd. Vi söker dig som är en trygg, klok och driven redovisningskonsult. Vi tror att du kanske är redovisningsekonom med erfarenhet från redovisningsbyrå eller är trygg i redovisningsprocessen på ett bolag och vill nu bredda dig och ta nästa steg. Lockas du av att få användning av din redovisningskompetens och möjlighet att arbeta rådgivande och analysera siffrorna? Då ska du läsa vidare….

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Hos Eden & Co får du jobba med helheten mot kund, driva processer och samarbeta med redovisningsassistenter i den dagliga redovisningen. Du får vara med om en spännande resa där du är en del av redovisingsteam med kompetenta kollegor. Som en del av teamet får du chansen att vara med och utveckla kunder och processer inom ekonomiområdet och Eden & Co som företag.

I rollen ansvarar du för den dagliga kontakten med dina kunder och agerar som deras bollplank, dina arbetsuppgifter kan sammanfattas som…

  • Löpande redovisning, deklaration och bokslut (självständigt)
  • Rådgivning och proaktivt arbete med kunder
  • Helhetsansvar för kund

– Kul, eller hur?

Kvalifikationer och erfarenhet

På Eden & Co hjälper man gärna medarbetare med att utvecklas och vill gärna satsa på att höja kompetensen. Det finns några delar som vi däremot ser att du har med dig från början för att lyckas i rollen:

  • Troligen har du en ekonomiutbildning från högskola eller motsvarande
  • Du är trygg med att självständigt implementera och starta upp nya kunder samt ansvara för hela redovisningsprocessen

Det ses dessutom som ett rejält plus i kanten och meriterande om du arbetat i en konsultroll tidigare eller är auktoriserad.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen behöver du framför allt vara klok, serviceinriktad och trygg. Du vill bredda dina kunskaper och stilla din nyfikenhet, när det hettar till så är du lugnet i stormen. Du har även många gånger haft nytta av ditt inre driv, tankeskärpa och samarbetsförmåga.

Vad erbjuder företaget dig?

Hos Eden & Co väljer du själv din utvecklingstakt, det är bara din ambition som sätter gränsen. Utöver att företaget verkligen satsar på kompetensutveckling blir du dessutom del av ett härligt tight gäng som stöttar varandra. Du kommer in på företaget i en tillväxtfas och där engagemanget och drivet är högt även hos dina kollegor. Ditt nya kontor ligger dessutom i hemtrevliga lokaler i mysiga Kopparlunden.

Placeringsort : Västerås
Om företaget

Eden & Co är en byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva. Vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror. Vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av Eden & Co?

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind:

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se 073- 594 46 34

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se 073-394 55 52

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Undvik känsliga personuppgifter som civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer