Finance Director, Skåne

Skåne Heltid

Vill du bli del av ett expansivt, internationellt industriföretag i en framtidsbransch? Är du en affärspartner och trygg ledare så kan du vara den nyckelspelare vi söker. 

Finance Director
Vi söker nu en Finance Director till ett expansivt internationellt bolag i  Skåne. Som Finance Director ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar till CFO. Genom underställda chefer leder du en ekonomifunktion med medarbetare lokalt såväl som utomlands. Som affärspartner får du en nyckelroll i bolagets tillväxtresa och som förändringsledare utvecklar du såväl personal som system och arbetssätt. 

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du har erfarenhet från verksamhetsnära och ledande roller inom ekonomi, där du sannolikt även verkat via underställda chefer. Du är trygg i din roll som affärspartner och ledare och kan bygga på tidigare erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete. Du är initiativrik och lösningsorienterad och känner dig hemma i industrisektorn. 

Placeringsort: Skåne


Ansökan

Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson på 070 166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se eller Joanna Nestenius på 070-466 18 66, joanna.nestenius@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. 

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.  

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
  • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. 

Välkommen med din ansökan! 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer