Finance Manager AGA, Stockholm

Lidingö Heltid

AGA, beläget på Lidingö, är en del av den internationella koncernen Linde. Som Finance Manager är du ansvarig för all redovisning i Sverige samt har personalansvar för 9 personer. Företaget tillämpar IFRS och som Finance Manager kommer du att stötta dina medarbetare och säkerställa att rapporteringen blir korrekt enligt IFRS regelverk. Utöver din roll som Finance Manager kommer du att ansvara för skattefrågor samt ingå i AGA:s regionala Finance and Control Management Team. Då AGA står inför spännande utmaningar söker vi dig som vill vara en nyckelperson i förändringsarbetet. Din närmaste chef är Nordisk CFO som finns på Lidingö.

Ansvarsområde

  • All operativ redovisning samt regelefterlevnad
  • Månatlig rapportering för svenska bolag i AGA gruppen
  • Personalansvar för 9 personer
  • Uppföljning av servicenivåer samt optimera kontakterna med outsourcingpartnern
  • Ansvarig för skattefrågor och pensioner
  • Ansvarig för Cash och Risk Management
  • Kontinuerligt förbättringsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom och har minst 10 års praktiskt erfarenhet av redovisning, gärna från ett internationellt företag som tillämpar IFRS. Tidigare erfarenhet av personalansvar för en redovisningsgrupp är en förutsättning och det är en merit om du har erfarenhet av outsourcingprojekt. Du har en hög IT-mognad med vana att arbeta i SAP eller annat ERP-system.

Personliga egenskaper
Du är trygg i ledarrollen, har en prestigelös inställning samt är van att arbeta operativt. Du lockas av arbete i olika utvecklingsprojekt för att driva gruppens arbete framåt. Vidare är du lugn och strukturerad med integritet samtidigt som du har en utåtriktad sida. Du har erfarenhet av att arbeta med förändringar och har förmåga att få med dig dina medarbetare. Engelska är vårt koncernspråk och du behärskar det i såväl tal som skrift.

Placeringsort: Stockholm

Om AGA
AGA är en del av The Linde Group, en världsledande industrikoncern med över 65 000 anställda i mer än 100 länder. Drivna av ett entreprenörskap arbetar vi ständigt med nya, högkvalitativa produkter och processer. Med avancerad gasteknik gör vi det möjligt för våra kunder att öka såväl lönsamhet som säkerhet och kvalitet samtidigt som miljön skyddas.

Läs mer om oss på www.aga.com och www.linde.com

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera