Financial Controller med ambitioner till TAPTUM, Stockholm

Stockholm Heltid

Vi söker en Financial Controller till Taptum koncernen som ska ansvara för koncernredovisning i en mindre koncern och arbeta med månads- samt kvartalsbokslut. Som Financial Controller kommer du att få arbeta i ett stabilt och roligt företag som är specialiserat inom nisch- och paketresor. Som Financial Controller ska du vara självgående, kan ta egna initiativ och ha en stark vilja att utvecklas. Du kommer både att hantera kvalificerade frågor inom rapportering och redovisning, men också vara delaktig i löpande redovisning samt budget- och prognosarbete. Som Financial Controller rapporterar du till CFO och sitter på vårt kontor i Mörby, 5 minuters gång från tunnelbanan.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter som Financial Controller:

  • Månads- och kvartalsbokslutsarbete
  • Koncernredovisning av Taptum-koncernen (5 bolag)
  • Löpande redovisning, periodiseringar, reserveringar
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Vidareutveckla processer inom ekonomi och rapportering


Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en högskoleutbildning ekonomi och minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat med revision och/eller bokslutsarbete. Du har tidigare erfarenhet av att hantera ett redovisningsflöde och har tidigare kommit i kontakt med koncernredovisningsfrågor. Du har arbetat med årsbokslut och deklarationer tidigare. Du är trygg i att använda Excel och det är en bonus om du arbetat i Mercur eller Antares tidigare. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som Financial Controller är det viktigt att du tycker om att ta eget ansvar och strävar efter att utveckla dina redovisnings- och rapporteringskunskaper. Du kan agera på eget initiativ och har vana att lägga upp ditt eget arbete. Du är en problemlösare och arbetar gärna brett med olika arbetsuppgifter. Du har ett nyfiket förhållningssätt och tycker om att arbeta med analys. Du föredrar och trivs bäst i miljöer med högt tempo, en stark team-känsla och där nya arbetssätt välkomnas.

Placeringsort: Stockholm

Om Big Travel Sweden AB
Med mer än 30 års erfarenhet är det vår målsättning att vara det självklara valet för resenären. Genom att samla marknadens utbud av resor, flyg och hotell på ett och samma ställe kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga pris och service oavsett typ av resa.

Oavsett om du bokar din resa på nätet, per telefon eller direkt i butik ska du erbjudas omtanke, engagemang och tillgänglighet. Det är enkelt att resa med BIG Travel, vi finns nära dig.

Läs mer på www.bigtravel.se.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Big Travel med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Casper Båge Von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.