Financial Controller sökes till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en redovisningskunnig Financial controller som vill arbeta med ekonomisk analys, budget och prognosarbete? Vill du även arbeta i miljöer där det händer mycket och testa på att arbeta i olika branscher och organisationer? Då passar du för rollen som ekonomikonsult inom Financial Controlling hos oss på Meritmind!

Som ekonomikonsult på Meritmind får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag och många av dem är internationella och börsnoterade. Som konsult ingår du i ett stort nätverk av kunniga kollegor som regelbundet träffas för utbildningar och sociala aktiviteter.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för bokslut, budget och prognosarbete
  • Löpande analyser och uppföljning av ekonomiska utfall
  • Stödja ledningen med verksamhetsuppföljning och kostnadskontroll
  • Medverka, initiera och driva olika projekt ur ett finansperspektiv
  • Säkerställa kvalitén i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna
  • Allmänt stödja och vara CFO behjälplig i olika frågor 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser att du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med bokslut, budget och prognosarbete, analys samt andra kvalificerade controlleruppgifter. Vi tror du är civilekonom med inriktning mot redovisning. Dina Excelkunskaper är mycket goda och du behärskar engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi det är viktigt att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten, du har en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet. Du har en utpräglad analytisk förmåga, ett eget driv och en självklar initiativkraft. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga.

Placeringsort: Stockholm län

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge den finns tillgänglig på vår hemsida.

För mer information är du välkommen att kontakta  konsultchef Tina Rehnman på 070-166 08 32 eller tina.rehnman@meritmind.se.


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religion eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  •  Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.