Financial Controller till Idnet, Göteborg

Göteborg Heltid

Du som är trygg med redovisning, har lätt att se samband och som gillar analys har nu en möjlighet att arbeta i en verklig framtidsbransch. Som Financial Controller hos oss planerar, leder och driver du ditt arbete med stort självledarskap.

I rollen arbetar du operativt med löpande redovisning, bokslut och analys. Det är en bred och varierad tjänst där du är en del av ekonomiteamet med vår CFO som närmsta ledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar

  • Betalningar, likviditet och valutaprognos
  • Löpande redovisning i vårt ERP-system Pyramid
  • Månads- och årsbokslut
  • Lagerredovisning
  • Moms- och skattredovisning
  • Projektredovisning och projekt-controlling, uppföljning av projekt
  • Delta i arbeten/projekt för att förbättra och analysera Idnets affärsresultat
  • Stötta CFO med analys av bokslut

Tjänsten är ett vikariat fram till februari 2025 med goda möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utpräglad analytisk förmåga och som trivs med helheten inom redovisning, bokslut och controlling. Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande förvärvad kunskap som vi bedömer likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är van att arbeta i olika affärssystem. Har du dessutom erfarenhet av lagerredovisning med internationell handel och moms är det mycket meriterande.

Som person är du prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig vardag. Naturligtvis är du noggrann och månar om att dina arbetsuppgifter utförs med högsta kvalitet. Du har ett intresse av förbättringsarbete, drivs av nya utmaningar och uppskattar ett tvärfunktionellt samarbete mellan teamen och inom vår koncern.

Om Idnet

Vi på Idnet erbjuder digitala lösningar som förenklar och förbättra processer för butik och lager. Våra kunder är främst stora och medelstora företag inom retail (shopfloor, e-commerce and warehouse) och industri (warehouse). Gemensamt för dem är en önskan att vara förberedd för framtida utmaningar, vilka de än är, och samtidigt ha processer som är optimerade för här och nu. Med egna system, branschens ledande tillverkare och vårt intresse för den senaste tekniken hjälper vi våra kunder att förbättra och förenkla vardagen. Tillsammans väljer vi ut de komponenter och teknologier som ger bäst utväxling och som framtidssäkrar verksamheten, från långsiktig strategi till färdig lösning.

 Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg och tillåtande kultur. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt genom eget ansvar och kreativ frihet. Vi erbjuder även hybridarbete.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Idnet med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Eva Tiitso tel 0765-112910, eva.tiitso@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera